P-Force fort 150mg

P-Force fort 150mg

10

P-force preparat za potenciju izaziva jaku erekciju, blago uvećanje penisa i produžetak snošaja. Značajno odlaže ejakulaciju.

P Force Fort je namenjen odraslim muškarcima koji pate od hronične erektilne disfunkcije a gde je 150 mg sildenafila sigurna doza za postizanje najčvrće moguće erekcije

Share:
Dodatne informacije

Sastav

Sastav jedne tablete je 150mg sildenafil citrata koji djeluje tako da inhibira enzim poznat kao GMP koji podstiče dotok krvi u muške genitalije i tako podstiče erekciju. Putem ove inhibicije, bolji dovod krvi u penis vodi do nastanka i održanja stabilne erekcije. Dejstvo tablete je takvo da je najobičnija sexualna stimulacija potrebna da bi lek počeo da deluje.

Način upotrebe

Lek se konzumira 30 minuta pred početak odnosa, a deluje do 8 sati. Preparat je najbolje konzumirati na prazan stomak ili posle lakog obroka. izbegavati korišćenje posle obimnog jela, jer se produžava vremenski period potreban za početak dejstva.

Preporučena dnevna doza je 150 mg ili jedna tableta. Preparat je namenjen za oralnu upotrebu i konzumira se sa vodom. Podnošljivost sildenafil preparata je dobra. Moguće je prilikom predoziranja da dođe do glavobolje, crvenila, zamućenog vida. Zato ne bi trebalo preterivati sa upotrebom. Prilikom započinjanja terapije lečenja erektilne disfunkcije sa P FORCE tabletama obavezno obavestite svog lekara ako slučajno već uzimate tablete namenjene za lečenje angine pektoris.

U slučaju predoziranja i pojave neželjenih efekata obavezno izbegavajte upravljanje motornim vozilom ili radom sa mašinama koje mogu da nanesu povrede.

 

Preparat je dodat u korpu Vidi Korpu Poručivanje