Titan Gel GOLD Original

Titan Gel GOLD Original

15

30€ 2 pakovanja
70 € 5 pakovanja

Share:
Opis
Dodatne informacije
Opis

2 TITAN GEL   je inovativan gel koji ne samo da će Vam povećati intenzitet seksualnog iskustva, već će se pobrinuti za povećanje Vašeg penisa. Sa Titan Gelom možete dobiti sve što želite: duže spolne odnose, impresivne erekcije, povećana osećajnost intimnih zona, te možete ispuniti sve Vaše erotske snove. Titan Gel je namenjen za sve muškarce iznad 18 godina koji žele da promene svoj seksualni život. Iznenadi je u krevetu! Dovoljno je da koristite Tital Gel 2 puta nedeljno u rezultati će nadmašiti Vaša najluđa očekivanja.

Dodatne informacije

Prednosti Titan Gel Gold

Titan Gel Gold ima toliko prednosti u odnosu na druge proizvode, i to većim delom jer se njegovi sastojci dobijaju iz 100% prirodnih izvora.

omogućava snažnu erekciju;
povećava užitak;
povećava obim vašeg penisa;
povećava seksualni nagon;
sprečava prevremenu ejakulaciju.

Velika prednost je ta, što se sa Titan Gel Gold se ne jača samo libido, već se produžava i penis za nekoliko centimetara.

Sastav Titan Gel Gold
Ovo sredstvo za muškarce cilja na dodavanje nekoliko dodatnih centimetara na dužinu penisa, te povećanje debljine penisa. Ovo je moguće zbog biljnih pektina i drugih biljnih ekstrakata. Snažna formula Titan Gel Gold utiče na povećanje penisa, izaziva snažnu i dugotrajnu erekciju.
Maca Koren;
Epimedium Sagittatum;
Proteini i aminokiseline;
Tribulus Terrestris.
Ako želite da postignete slične, ovako impresivne rezultate, krajnje je vreme da kupite i probate Titan Gel Gold. Međutim, rezultati korišćenja ovog prirodnog proizvoda će vas sigurno pozitivno iznenaditi.

You may also like
MAX MAN II CAPSULE MAX MAN II CAPSULE
Preparat je dodat u korpu Vidi Korpu Poručivanje