Scroll Top

Žene otkrile šta žele da im partner radi tokom odnosa: Čak 80 odsto hoće baš ovo!

sex-alter

Više od 80% žena kaže kako bi volele da im partner češće govori prostakluke tokom seksa, pokazala je anketa koju je uradio časopis Men’s Health u saradnji sa sajtom simpatic.us.

Simpatic.us je napravi upitnik sa 170 pitanja o seksualnim fantazijama koji ispune oba partnera, a zatim se upoređuju rezultati te se izlistaju samo one aktivnosti oko kojih se oba pola slažu. Svoje usluge naplaćuju 40 dolara po paru.
Men’s Health dobio je statistike seksualnih fantazija njihovih 2.700 korisnika te uz pomoć seksologa pokušao da obasni te brojke.

“Zaista ohrabrujem ljude da dele fantazije s partnerom. Ono što se na prvu čini nelagodno može voditi eksplozivnom eksperimentisanju – trebati samo započeti razgovor”, govori Emili Mors, seksolog i voditelj podkasta “Sex With Emily”.

1. Dirty Talk

“Mozak je najmoćniji polni organ, a govorenje prostakluka kreativan je način za njegovu stimulaciju”, kaže Mors. Pričanje takvim načinom u krevetu nije samo oslobađajuće, nego je i odličan način za podsticanje razgovora o pristanku. Reči poput “Volim kako izgledaš u toj pozi” mogu biti dovoljne da pokrenu stvari. ”Obratite pažnju na reakciju partnera i postepeno dižite stvar na viši nivo”, savetuje Mors.

2. Odlazak u striptiz klub

Da, dobro ste pročitali. Gotovo 70% žena kaže kako je zainteresovano za odlazak u striptiz klub sa svojim partnerom. “Za puno parova odlazak u striptiz barove je poput sigurnog načina ispitivanja seksa utroje bez ikakve gnjavaže. Gledanja partnera dok ga stranac seksualno nadražuje može biti sjajna predigra”, tvrdi Morse.

3. Seks igračke na daljinsko upravljanje

63% žena fantaziralo je o korišćenju seks igračaka na daljinsko upravljanje, dok 44% ispitanica kaže da su to htele to. “Davanje partneru kontrole nad vašim zadovoljstvom može biti nevjrojatno stimulirajuće”, kaže seksolog.

4. Povez preko očiju

58 % ispitanica kaže da su fantazirale o vezivanju očiju tokom seksa. “Osim što pojačava seksepil i poverenje, povez na očima pojačava i sve ostalo. Odjednom neočekivani dodiri i poljupci stvaraju valove zadovoljstva, a predviđanje onoga što sledi može biti dovoljno da vas prevali preko ivice”, zaključuje Mors.

(Izvor: Index.hr – Mens Health)

Related Posts