Scroll Top

Seks posle tridesete

_main_sex_8

Kad napunite trideset, ulazite u najbolje godine za muškarca. Mladi ste i u naponu snage, imate iskustva i više ne pokušavate da pojedete sve što proleti. Znate šta hoćete, a umete to i da dobijete. U seksu vam više nije bitno da se dokazujete, niti ste fascinirani samom činjenicom da imate seks, kao što ste bili pre deset godina. Jasno vam je da je u seksu najvažnije – sa kim ga imate. Posle tridesete, vaše potrebe se menjaju, a menjaju se i načini na koji želite da ih zadovoljite i to važi za sve oblasti života, ali kada je seks u pitanju, istraživanja su pokazala da stariji frajeri (jer vi sada spadate u starije) više vole da se povežu sa partnerkom i da sa njom imaju odnos koji nije ograničen samo na seks. Dakle, sa trideset leta vi počinjete da shvatate šta je ono čemu žene teže sve vreme, pa ste i sposobniji da ostvarite stabilnu vezu.

Priča da seksualna moć opada već posle 20, nije sasvim tačna. Možda jeste sa biološke ili medicinske tačke gledišta, ali vi ste živi primer da je seks sada bolji nego ranije, zato što imate drugačiji pristup. Nije više zanimljivo smuvati neku usputnu curu, odvesti je u krevet i ne zapamtiti joj ime – i tako barem svakog vikenda – već je izazov eksperimentisanje, pomeranje granica i uživanje za koje vam nije dovoljna bilo koja žena, već ona koja vas prati i koja je radoznala, opuštena i otvorena kao i vi. Zreliji muškarci shvataju da je seks bolji kada je uzbuđenje obostrano i naučili su da ulože u predigru, da bi zatim više uživali. Spremniji su da se temeljno pozabave ženskim zadovoljstvom, a svedoče i o još nekim momentima, za koje su zainteresovaniji i otvoreniji nego ranije.

Više vole da pružaju oralni seks

Ako su ranije bili zainteresovaniji da se njihova partnerka bavi oralnim seksom i ne baš spremni da uzvrate uslugu, sada shvataju da umeće kunilingusa odlikuje sofisticiranog muškarca, koji zaista voli sve što se tiče žena.

Uživaju u analnoj stimulaciji

Za razliku od svakog dvadesetogodišnjaka koji nagovara devojku na analni seks, zreliji muškarac je spreman da uživa u tome da ona stimuliše njegov anus – više ne misli da je to gej, jer ima iskustva i samopouzdanja.

Pornografiju gledaju zajedno sa partnerkom

Za dodatnu inspiraciju, stariji frajer će vrlo lako predložiti devojci da zajedno gledaju porniće, komentarisaće akciju i pronaći neku scenu koju želi da isprobaju. I mlađi vole porniće, ali se ne usuđuju da to podele sa devojkom.

Kao i u svim ostalim oblastima života, samopouzdanje koje se stiče iskustvom i praksom, najvažnije je i u krevetu. Zato ste sve bolji, što ste stariji.

Izvor: man.wannabemagazine.com

Related Posts